fredag 13 januari 2012

Lizzie

Tjohej alla bloggläsare! <3
 Då har skolan börjat igen.... super duper kul liksom... Höhö....
Idag såg jag en tjej som gick till skolan med magtröja som hade vääääärldeeeens urringning, en super kort kjol och inga tights! :O Kjolen var så kort så man såg lite av trosorna.... Tjejen som hade på sig detta, vi kallar henne "S" är ju värsta fet, så det såg bara äckligt ut. Man ville spy när man såg henne. Till detta hade hon jätte höga klackskor som hon knappt kunde gå i så hon bara typ ramla fram. Hahahah dööööör! Hon trodde typ att hon va värsta sexig, men det var hon absolut inte på nått sätt! Hon gick ju fram och raggade på varenda kille (hoppades väl på att bli av med sin oskuld) Men hon lyckades ju inte direkt, alla bah: "USCH"
Visst får man ha en egen still, det är inget fel med det, men det hon hade på sig såg ju bara horigt ut. Dessutom är "S" värsta super kaxig och tyken mot allt och alla, förutom dom snyggaste populäraste killarna då, när hon e med dom kastar hon med sitt tjocka, långa, fejk blonda hår som är sliiiiiitet som in i!
Varje dag så tar hon typ slut på en tub med brunkräm och en mascara, så mkt sminkar hon sig, ser ju för fan inte klokt ut!
Hon väger jätte mycket, så jag tycker hon borde va med på idrotten men hon vägrar, hon skyller på "mensen" varje gång! Fattar inte hur det kan funka hela tiden :O :S
Sen på rasterna så går hon runt å skryter om att hon haft sex med lärarna, att det är därför hon fått g i varje ämne och inte ig. Men dom tycker nog bara synd om henne så därför får hon g.Och att ha haft sex med nån lärare är ju verkligen inget att skryta om! Om det inte är vår super heta gympalärare då.......
Som tur e så slipper vi henne, för hon skolkar typ alltid, värsta gött!
Men seriöst, sånna människor det finns! Va händer me världen egentligen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar